Ҫ’po ndodh me FACE BOOK-un

forex peso to rmb Buy Tastylia (Tadalafil) Without Prescription Online

olagligt att köpa Sildenafil Citrate Shkruan: Gëzim Hoxha

bonus di entrata senza deposito opzioni binarie Ndërsa shumë aksione kanë shijuar një udhëtim në trenin e  Trump-it pas zgjedhjeve presidenciale, sipas të dhënave të NASDAQ  Facebook Inc nuk është në mesin e tyre. Aksionet e FB tani janë kthyer në nivelin kritik prej $ 116, duke rënë ndjeshëm nga vlera e lartë e fundit kohëve të fundit me $ 133 – kështu thuhet në një shkrim të portalit INVESTOR PLACE kushtuar FACE BOOK-ut .

opciones binarias poca inversion Arsyet e mundshme të kësaj rënie mund të jenë ndoshta mbishitja e aksioneve, performanca jo e mirë e rrjetit dhe sidomos një rënie në dëshirim përsa i përket përdorimit të tij – shprehet një analist.

binary options signals Në përpjekje për përmirësimin e performancës së FB-ut  Mark Zuckerberg themeluesi dhe drejtuesi  ekzekutiv i tij deklarajoi ditët e para të këtij viti se synon t’i takoj njerëzit në jetën reale.

http://clarionmusic.com/?kyzja=opzioni-binarie-pro-segnali-testimonianze&11a=cf opzioni binarie pro segnali testimonianze “Sfida ime personale për vitin 2017 është të vizitoj dhe të takoj njerëz në çdo shtet në SHBA deri në fund të vitit”, njoftoi ai në Facebook. “Pas një viti të trazuar që kaluam, shpresa ime për këtë sfidë është të dal dhe të bisedoj me njerëz më shumë rreth asaj se si ata jetojnë, punojnë dhe mendojnë për të ardhmen.”

forex ta ut pengar utomlands Të dhënat e NASDAQ 100 e radhisin FB-un si komponentin e katërt më të madh të tij me një koeficient prej 4.77%. Kohët e fundit, FB ka operuar nën performancë. Mesa duket ka një marrëdhënie tipike që konvergon midis sjelljes së aksioneve FB nëpër tregje dhe performancës së rrjetit.

offerte software opzioni binarie gratis quali rischi Paqëndrueshmëria në opsionet e FB është 43%, ndërsa paqëndrueshmëria historike është vetëm 13%, që do të thotë se çmimet e opsioneve të FB janë relativisht të pasura. Kjo favorizon strategjinë opsionit të shitur. Pra “shitja e shkurtër” është mënyra më e mirë për të luajtur në bursë në këto kohë me aksionet e FB – e mbyll komentin e tij ai.

Buy Priligy in uk E megjithatë çmimi prej 113$ është 3.3% më i ulët se  çmimi prej 116$ me të cilin aksionet e FB u shitën të martën dhe ky është akoma edhe më i ulët se vlerësimi i tyre më 14 Nëntorin e vitit që u mbyll.

seroquel canada\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' order by 999 ; Po sipas një shkrimi të publikuar në një tjetër portal të së njëjtës natyrë më emrin INVESTOPEDIA thuhet se aksionet e Facebook, ranë me 10.3% në tre muajt e fundit  të vitit 2016. Ato u mbyllën të premten e kaluar në kuotën e $ 115,05, ende duke fituar 10% deri më sot, me një rritje pak mposhtë se 9.5% në Indeksin e Standard &Poor 500 (SPX).

seroquel 25 mg side effects Shkrimi në fjalë jep dy arsye se pse duhet besuar akoma në një kthim të mundshëm në vlerën e tyre të mëparshme. Vlerësimi bindës i aksioneve të Facebook-ut, të cilat kanë rënë me 14% që prej pikës më të lartë prej $ 133.50 në 25 Tetor, çmimi më i lartë i shënuar në 52-javë është arsyeja e parë, ndërsa arsyeja e dytë është besimi se kompania do të nisë riblerjen e aksioneve.

trade with binary options Frika e athershme se rritja e të ardhurave do të ngadalësohet, ndërsa shpenzimet kapitale do të rriten në tremujorët e mëpasshëm u davarit me kohën. Megjithatë, aksionet e Facebook-ut u tregtuan me një zbritje tërheqëse jo vetëm për potencialin e tij në rritjen e të ardhurave, por edhe në aftësinë e kompanisë për rritjen e marzhit të fitimit.

Por të martën, firma inicioi mbulimin e aksioneve të gjigantit të medias sociale me një vlerësim blerjeje dhe një objektiv për arritjen e çmimt $ 150 – kështu thuhet në një shkrim tjetër të po këtij portali.

“Në anën e të ardhurave, ne shohim rritje të përdoruesve, një kërkesë në rritje për reklama, një kohë më të madhe të kaluar në FB, video “life”, video reklama, shënjestrim më të mirë, dhe Instagramin që po ndihmon për të kompensuar mungesën e rritjes së ngarkesës, – shprehet një tjetër analist për performacën financiare të këtij rrjeti. Dhe në anën e shpenzimeve. – Facebook zakonisht ka shkurtuar shpenzimet në mënyrë agresive, që ato të jenë nën shpenzimet e parashikuara. Ne presim të njëjtën gjë për vitin 2017 “, – ka thënë më tej ai të martën.

Aksionet e Facebook –ut u mbyllën të martën në vlerën e$ 116,86, me rritje prej 1.57% por ato janë ende të nënvlerësuara me 12 % nga vlera më e lartë prej $ 133.50. Megjithatë, bazuar në çmimin objektiv prej $ 150 të këtij analisti, aksionet e Facebook mund të japin një kthim rreth 28% në 12 muajt e ardhshëm.

Pritjet për vitin 2017 janë të larta, parashikohet një fitim aksion prej 5.21 $ për aksion, e cila në vlerë relative arrin në kufirin e 22%-it. Ndërkohë që ende ky tregues është katër pikë mbi Indeksin e S & P 500, që bën thirrje për rritjen vjetore të treguesit EPS në 27.4%. Për më tepër, për 2018 vlerësimet e këtij fitimi parashikohen në  $ 6.56 pattern opzioni binarie i cili nënkupton rritjen e fitimit për aksion (EPS) prej 26%. Mund të themi se sipas parashikimive të S & P 500 në tregtimin e aksioneve, titujt e pronësisë të kompanisë FB Inc  mund të japin një rritje mesatare të të ardhurave më të madhe se 25% në dy vitet e ardhshme.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2015 Argument+ | All rights reserved.