Seremb

SEREMBI vs. HASHIMIT

http://hautplantade.com/?pemeb=opzioni-bianrie&886=a6 Komentuesi i ngjarjeve politike, Fadil Lepaja, del me nje reflektim per “garen” presidenciale, duke dhene disa nga shume arsyet perse Seremb Gjergji eshte me kandidat i duhur dhe serioz sesa kandidati i koalicionit qeverises, z.Thaci.

Ja postimi i plotë i z. Lepaja:

Reflektim per “garen” presidenciale, dhe vetëm disa nga arsyet e shumta përse Seremb Gjergji është kandidadat më i duhur dhe më serioz për president të Kosovës sesa kandidati i koalicionit qeverisës, z. Thaci:

http://sweetsweetjamaica.com/?pte=opizione-binarie-20-euro 1. Është më i dijshëm dhe më i civilizuar se Hashimi
2. Është i përcaktuar që ambiciet e veta me i realizue
brenda kushtetutës dhe ligjit
3. Nuk është autoritar dhe respekton kundërshtarët politik
4. Është një katolik i martuar me një myslimane, i cili nuk
mendon se perandoria osmane ishte çlirimtare.
5. Është i vetmi “katundar” në politikë, i cili nuk turpërohet
për vendin e origjinës.

Në komentet, z; Gjergji i shton edhe tri arsye të cilat sipas tij, z.Lepaja i ka harruar. Më poshtë e gjeni të plotë edhe komentin e z.Gjergji dhe përgjigjjen e z. Lepaja:

m iqoption com Seremb J. Gjergji:

I paske harru edhe 3 arsye:
1. Ka miq e dashamire ne komunitetin diplomatik vendor e nderkombetar
2. Ka studiou ne Kosove, Amerike, Angli, France e Gjurmuni
3. Flet anglisht edhe 3-4 gjuhe te tjera si shqipen. Gezuar shoq

Fadil Lepaja:

http://medeniyetvakfiadana.com/?baewr=strategie-sulle-opzioni-binarie&b25=89 Seremb, këto janë vetëm plusat e juaj në këtë “garë”, sepse nuk kam dashtë të përmendi minusat të cilët z.Thaci e bëjnë krejtësisht të papërshtatshëm për këtë post i cili e reprezenton Kosovën dhe qytetarët e sajë. Fjalën “garë” e kam vënë në thonjëza sepse e kam të qartë se këtu nuk ka garë, dhe nëse faktori ndërkombëtarë nuk ndërhyn, z.Thaci do të jetë me siguri i përzgjedhuri i oligarkëve kosovarë të cilëve u ka kryer aq shërbime pas lufte.

Related News

Comments are closed

© 2015 Argument+ | All rights reserved.