Te reja

Fadil

E vërteta dhe pajtimi

 Shkruan: Fadil Lepaja Shteti ynë i brishtë e formoi një komision për të vërtetën. Edhe për pajtimin. Pajtimi gjithsesi duhet bërë, pra...

Load More

© 2015 Argument+ | All rights reserved.