Te reja

taksat

FRIKË NGA TAKSAT

Shkruan: Gëzim Hoxha Ofertat e fundit politike konsistojnë në një ulje taksash. Si të djathtë ashtu edhe të majtë e kanë kuptuar se për...

gezim hoxha

Po tani që loja mbaroi?

Shkruan:  Gëzim Hoxha Dje të gjithë iu gëzuan marrëveshjes midis palëve kundërshtare: qeverisë dhe opozitës. Dhe për më tepër kjo u duk...

Load More

© 2015 Argument+ | All rights reserved.