A duhet te martohem?

his explanation Projekti

http://darrenpalmer.com/?katernot=opzioni-binarie-100-euro&13f=8c

http://palsport.com/?kamatoz=%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1-%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AC%D8%B9%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%88%D8%AA-stockpair&b7f=6c Kur t’ju bien ndërmend martesa a ju kap paniku apo ju mbulojnë djersët e ftoftë? Nëse po atëherë kushtojuni vëmendje dyshimeve. Psikologët te UCLA zbuluan se pasiguria para-martesore, veçanërisht te femrat, parashikon nivel më të lartë te mundësisë së divorcit dhe më pak mundësi për martesa të lumtura.

rsi binära optioner

Tastylia online Qëllimi

enter

his explanation Nëse keni dyshime për relacionin tuaj, mos i injoroni ato. Kur gruaja ka pikëpyetje, dyshimet e tyre zakonisht janë shenjë e qartë paralajmëruese e telasheve që po i prêt kur të martohen.

opzione binarie conto demo Teoria

binäre optionen gratis demokonto Psikologët studiuan 464 gratë e sapomartuara lidhur me muajt e parë të martesës dhe më pas vazhduan çdo 6 muaj për katër vitet e radhës. Kur u pyetën, “A keni qenë ndonjëherë të pasigurta apo keni hezituar për tu martuar?” në intervistën e tyre të parë, 47 përqind e burrave dhe 38 përqind e grave kishin thënë “po”.
Edhe pse gratë kishin më pak shanse të kenë dyshime para-martesore, studiuesit zbuluan se ato të cilat kishin dyshime kishin mundësi parashikimi për problem pas-martesore. Ato të cilat kishin dyshime kishin dy herë e gjysmë më shumë mundësi të divorcit pas katër vitesh se sa ato që nuk kishin dyshime. Dhe ato çifte të cilat vazhduan te jenë të martuar, por që kishin pasur dyshime para-martesore ishin dukshëm më pak të kënaqur me relacionin e tyre se sa ata të cilët ndjeheshin më të sigurt para martesës.
Njëri nga autorët e raportit, J. Lavner, u bën thirrje grave që të mos e anashkalojnë asnjë dyshim, “S’ka dëshmi se problemet në martesë largohen vetvetiu. Përkundrazi problemet kanë tendencë që të rriten.”

För Cialis 25 mg master Tani bëni provën

have a peek here Reflektoni në dyshimet tuaja për të identifikuar shqetësimet. Nëse keni të tilla shqetësime parashtrojani vetes këto pyetje dhe jepni përgjigje për to:
– A dëshiroj që të kaloj krejt jetën time me këtë person?
– A po me jep dashuria energji dhe fuqi apo po më dërmon?
– A e respektoj unë këtë person?
– A e pranoj unë këtë person ashtu siç është?
– A jemi në gjendje që të pranojmë gabimet, kërkim-faljet tona dhe të pranojnë kërkim-faljet e partnerit?
– A kemi interesime në gjëra të përbashkëta si bazë për miqësi?
– A i kemi diskutuar situatat bashkërisht?

Related News

more info here Comments are closed

binary options robot performance © 2015 Argument+ | All rights reserved.