AKB me rastin e organizimit të “Javët e Biznesit kosovar”, zgjodhi kordinatorin e saj për Austri.

opzioni binarie ritracciamenti fibonacci Aleanca Kosovare e Biznesit në bashkpunim me SWV organizuan edhe sivjet “Javët e Biznesit kosovar dhe Darkën e Lamës në Diasporë”, organizuar nga bashkëkombasi në Austri, z.Naser Sherifi.

http://www.mylifept.com/?refriwerator=bin%C3%A4re-option-cortal-consors&9a5=b1 binäre option cortal consors

opcje binarne najlepsi brokerzy Në këtë manifestim ishin të pranishëm zëvendës ministri i Financave të Kosovës, Isni Kilaj, Agim Shahini nga Aleanca Kosovare e Biznesi, Yll Blakaj nga Rrjeti i Bizneseve shqiptare në Austri etj.
Eventi organizohet nga AKB dhe SWV e cili është frakcioni i partisë Social Demokratëve të Austrisë – respektivisht Oda Ekonomike Austriake, nga presidentja dhe zv. presidentja e departamentit për kompanitë e migrantëve, Ardiana Sherifi.

scommesse binarie sicure

purchase Priligy in Chula Vista California Për veq kësaj, në këtë takim u zgjodhë edhe kordinatori AKB-së (Agjensionit Kosovar të Bizneseve) për Austri, ai është z.Naser Sherifi, veprimtar i shquar i mërgatës shqiptare.

i migliori segnali per opzioni binarie

euro forex trading forecast z.Naser Sherifi me këtë rast për portalin tonë u shpre, “falenderoj Kryetarin Agim Shahini i cili ma besojë këtë detyrë të randësishme.
Për mua është një obligim që më punë ta deshmojë besimin e dhënë nga AKB-ja.
Dua t’i falenderoj bashkatdhetarët e mi në Austri që sot ishin të pranishëm në ” Darkën e Lamës ” dhe promovimin e Prodhimëve Kosovare, në kuadër të ” Javët e Biznesit Kosovare 2016 “.

opzioni binarie gabbia Është hera e tretë e një manifestimi të tillë që mbahet në qytetin e Lincit, i cili mbahet me qëllim të promovimit të prodhimeve kosovare në Austri dhe krijimin e urave të bashkëpunimit mes biznesit kosovarë dhe atij austriak.

Related News

http://ekja.ee/?sekvoya=auto-opzioni-binarie-funziona auto opzioni binarie funziona © 2015 Argument+ | All rights reserved.