Fadil

E vërteta dhe pajtimi

forex 2017  Shkruan: Fadil Lepaja Shteti ynë i brishtë e formoi një komision për të vërtetën. Edhe për pajtimin. Pajtimi gjithsesi duhet bërë, pra është në rregull edhe si ide e edhe si proces që...

ثنائي خيار خروج المغلوب مزدوج © 2015 Argument+ | All rights reserved.