Ballisti e “kalli” të shtunën në “Rinora 4”

Diskoteka më e njohur shqiptare në Zvicër, në fundjavën e kaluar kishte organizuar dy net radhazi mbrëmje “kuq e zi”. Për të argëtuar të pranishmit ishin këngëtarët Flori dhe Elvana Gjata të cilët promovuan edhe këngën më të re të tyre “Kuq e Zi”.

http://jojofane.com/?njd=op%C3%A7%C3%B5es-bin%C3%A1rias-como-funciona&582=91

http://blog.pinkprincess.com/?svecha=corsi-di-trading-gratis&13c=62 corsi di trading gratis Por përveç komentatorit të njohur sportiv Dritan Shakahoxha, edhe më kuq e Zi e bëri paraqitja befasuese e “ballistit” siç njihet Ismail Morina. Ende pa dalë në skenë, Ballisti lëshoi në diskotekë dronin e famshëm më çka ngriti në këmbë të gjithë të pranishmit. “Ishte një natë e mrekullueshme. Rroftë Shqipëria”, tha shkurtë për “Albinfo.ch”, ballisti, Ismail Morina.

60 sekunden trades strategie Kjo mbrëmje ishte organizuar nga “Digitalb.ch” dhe “Rinora 4”. “Ishte hera e parë që “Digitalb” në bashkëpunim me “Rinora 4” organizuan një mbrëmje të tillë. Ishte mbrëmje e shkëlqyer”, tha për “albinfo.ch” Argjent Muqa, përfaqësues i “Digitalb” për Zvicër.

Related News

Comments are closed

© 2015 Argument+ | All rights reserved.