BIZNISMENI SHQIPTARË NË LONDËR, KRENARI DHE INSPIRIM!

check my blog Kemi shkruar jo pak për talentët tanë nëpër Evropë e më larg, të cilët fatmirësisht po na integrojnë me talent e me zotësi, edhe pse si shtete dështojm qe sa kohë në integrime. Sigurisht që kjo duhet të na bëjë krenar, sepse po japin krenari dhe imazh më të mirë të duhur kombit, dhe identitetit shqiptarë, edhe pse fatkeqësisht emrat e tyre po i përdorim vetëm kur ne na konvenon, e as minimumin e mbështetjës në sukseset e tyre, fjala është e përkrahjës dhe mbështetjës institucionale në drejtim të krijimit të kushteve për investime edhe në vendin tonë dhe të tyre. forex wiki indonesia Rasti më i mirë i një suksesi shqiptarë në mërgat në fushën e biznesit është z.Sadik Gecaj bizismen në Londër me fushëveprimtarin e përpunimit të mermerit dhe gurit natyral në kuadër të kompanisë së tij “Albastone Projects”. Edhe pse kompani e re e thënë kushtimisht, e hapur para dhjetë vitesh, falë një menaxhmenti të suksesshëm dhe punës kualitative tani është ndër dhjetë kompanitë më të mëdha në Londër. http://revedecabane.com/?ower=iqoption-com-login&894=d7 Duke marr parasysh gjithë këtë sukses, për kundër sakrificave dhe mundit në fillim të veprimtarisë, siq shprehet për portalin debat.al vetë themeluesi i kompanisë në fjalë, z.Gecaj, ku në Londër shkoj si refugjatë në një moshë të re, mund të themi lirisht se kur ekziston vullneti dhe mbi të gjitha zotësia, suksesi nuk do të mungojë, gjë që duhet të jetë shembull inspirimi për biznismenët e tjerë shqiptarë. binära optioner bluff Ne si shoqëri, e veçanarisht si institucione shqiptare, duhet përherë të jemi në krah si lokomotiv e bizneseve shqiptare në mërgatë, duke u krijuar kushte dhe mundësi të volitshme që biznesi i tyre të jetë po ashtu i pranishëm në vendlindje, së paku për të u mundësuar gjysmën e arritjeve sa ua kan mundësuar vendet e huaja. browse this site A.H

http://villageofcobb.com/?olko=tempi-per-rimborso-iqoption&8df=3e

Related News

http://www.ivst-vz.de/?debin=bin%C3%A4ren-optionen-erfahrung Comments are closed

http://dijitalkss.com/wp-content/plugins/45566728.php

binära optioner live © 2015 Argument+ | All rights reserved.

fibonacci opções binárias