Top Tema

Mustafa2

ÇKA ËSHTË SEKULARIZMI?

http://skylinemediainc.com/?pokakal=opcje-binarne-w-weekend&47f=49 (Një trajtesë e shkurtër, e vlefshme sidomos për të interesuarit për te). Sekularizmi është dorëheqja nga kontrolli fetarë e metafizik mbi arsyen dhe të shprehurit tonë. Është çlirimi i botës nga botëkuptimet religjioze dhe...

http://braerestaurant.com/?dutuna=%D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82%D8%A9-%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9&c37=32