Qyteti im

Pastrohen gypat e ujërave atmosferikë dhe pusetat në 45 rrugë të kryeqytetit

http://braerestaurant.com/?dutuna=%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%A9-%D8%B3%D9%88%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9&709=25 Komuna e Prishtinës, respektivisht Drejtoria e Shërbimeve Publike, Mbrojtjes dhe Shpëtimit në kuadër të planifikimeve të saj ka vazhduar me pastrimin e shtratit të lumenjve dhe kolektorit atmosferik.

törs man köpa Viagra på nätet