Psik/Sociale

Ҫ’po ndodh me FACE BOOK-un

go to link Shkruan: Gëzim Hoxha Ndërsa shumë aksione kanë shijuar një udhëtim në trenin e  Trump-it pas zgjedhjeve presidenciale, sipas të dhënave të NASDAQ  Facebook Inc nuk është në mesin e tyre. Aksionet e FB tani janë kthyer në nivelin...

click site

Arti, Kultura dhe Media!

http://1762.ae/?triceps=%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1-%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D9%8A%D8%A8%D9%8A-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86%D9%8A&37e=31   Historia e një populli, apo do të shprehesha më ndryshe, “fytyra e një populli”, shumë lehtë kuptohet dhe gjykohet nga mënyra se si ata e trajtojnë artin?! Si e bëjne ata artin, çfarë do të thot arti dhe kultura në...

bonus di benvenuto opzioni binarie

opcje binarne konto demo bez depozytu © 2015 Argument+ | All rights reserved.

check here