DHUNA NË MAQEDONI, NUK ËSHTË PROTESTË, POR TERRORIZËM

bnl trading online  

piattaforme traiding binario con meno deposito

http://bda-online.com.au/bda  

كيف تحصل على المال عبر الإنترنت Shkruan: Armend Halimi

why not try these out Sa do e dhimbshëme që është situata momentale në Maqedoni, megjithatë nuk është gjë e re dhuna ndaj shqiptarëve. Këta të fundit atje sikur në pozicionin e qytetarëve, sikurse të funksionarëve, përherë janë të presekuetuar dhe terrorizuar nga pushteti maqedon dhe bandat kriminale e terroriste të sponzorizuara nga regjimi shtetror.

official site Shqetësues është fakti i hestjës së ndërkombëtarëve për dhunën e tmerrshme që është duke u zhvilluar pa u penguar, sikurse është shqetësuese ajo që kjo dhunë po kamuflohet në epitetin e “protestës” apo paknaqësisë së qytetarëve, që në fakt, kjo nuk është hic më pakë se dhunë terroriste, ngase dihet mirëfilli se sulmi ndaj institucioneve shterore, sulmi apo tentimi i lëndimeve dhe vrasjeve të zyrtarëve të lartë me cdo ligj të secilit vend konsiderohen vepra terroriste, pikrishtë dhe në mënyrë analoge me atë cfarë po shohim sot në parlamentin maqedonas.

opcje binarne to oszustwo Është e pafalshme, madje tjetet shokuese që kjo dhunë është duke u toleruar nga mekanizmat e rendit dhe sigurisë, përkundër prezencës së këtyre të fundit në vendin e ngjarjës. Pra, kjo vec tregon se këtu kemi të bëjmë me dhunë të orekestruar nga regjimi në pushtet, që nuk ka si të dal jashta suazave të definicionit terror apo terrorizëm.

http://ww.modernhomesleamington.co.uk/blog/kitchens-blog/itemlist/user/42-superuser?start=30 Minimumi që duhet të bëjnë institucionet e dy shteteve shqiptare, sic janë Shqipëria dhe Kosova, është që të kontaktojnë mekanizmat ndërkombëtarë për reflektim dhe ndëshkim të kësaj forme, reagim ky shumë urgjent për të cetësuar gjakrat e qytetarëve shqiptarë jashta Maqedonisë, ngase sic edhe vrehet nga opinion, zemrimi i tyre ka arrit kulminacionin. Andaj, një përkujdese dhe shqetësim real institucional, do ishte mëse i duhur për të mos lënë në dorën e qytetarëve vetgjyqësinë.

imp source  

pop over to these guys ( what time does options trading close autori është magjistër i studimeve të sigurisë, diplomuar pranë UEJL, Tetovë)

Related News

buy metformin 500 mg Comments are closed

tips om binära optioner © 2015 Argument+ | All rights reserved.