nexhmedin-mustafa

FUSHATË PARAZGJEDHORE: GËNJESHTRA PAKUFI DHE PREMTIME BOSHE

opzioni binarie con bonus senza deposito Shkruan: Nexhmedin MUSTAFA –

roboto per investimenti opzioni binarie

my site Subjektet dhe partitë politike në vend, po zhvillojnë aktivitetet e tyre politike në një garë, e cila në thelb tregon kulturën e ulët të garimit dhe brenda kësaj kohe, relativisht të shkurtë, po mundohen të paraqesin “programet e tyre politike” e që realisht janë vetëm pikëpamje e premtime koti, e që fare nuk kanë të bëjë me një program të mirëfilltë zhvillimor për vendin!

inefficienza mercato forex Çfarë do të thotë kjo: qytetari po vazhdon të mashtrohet dhe kam bindjen se ekspertë të shumtë të fushave të caktuara, në kuptimin e plotë të fjalës janë lënë anash dhe janë përbuzur, anashkaluar, refuzuar, derisa, vazhdimisht në parti politike aderojnë individë me një bagazh të shumtë të “pëlqimeve” në rrjetet sociale dhe jo ekspertë, bie fjala: politologë, elonomistë të shquar, juristë të mirëfilltë dhe ekspertë të fushave tjera, që vërtet do mund të ndihmonin vendin për të ecur tutje. Këtu, natyrisht ka ca përjashtime të vogla! Pra, kjo formë e të funksionuarit në politikën Kosovare e ka sjellë Kosovën në një situatë të rëndë dhe sot, shqiptarët në Kosovë, kanë më pak të drejta dhe janë më pak të fuqishëm në aspektin kushtetues, krahasuar me atë çfarë përmbante kushtetuta e vitit 1974 për ta. Ҫfarë kushtetute kemi sot dhe çarë kishim atëherë?

Tastylia Portugal Shih, premtimet që sot i bëhen qytetarit të këtij vendi!

click site Premtimet se buxheti i Kosovës brenda mandatit të ardhshëm 4 vjeçar do të rritet prej 5-8 miliardë euro apo se brenda 3 muajve të parë të qeverisjes do të bëhet liberalizimi i vizave ose premtimi i shpejtë i formimit të ushtrisë së Kosovës, tregon qartë se kjo kastë politike po bënë gjithçka dhe po përdor metoda të tipit klasik për të mashtruar opinionin, vetëm e vetëm për të ardhë në pushtet.

binary credit option cfa Premtime koti, gënjeshtra, mashtrime, manipulime!

binary option no deposit bonus 2017 Qytetarët e këtij vendi e duan formimin e ushtrisë, lëvizjen e lirë nëpër Evropë, rritjen e buxhetit të Kosovës, mirëqenje ekonomike më të mirë, më shumë se kushdo tjetër. Por, është e papranueshme që me aq pafytyrësi gënjehet qytetari nga këta politikanë euforik e skajshmërisht të korruptuar!

http://melroth.com/?komp=binary-option-tradologic&861=be Kosova, ende nuk ka të rrumbullaksuar shtetësinë e plotë dhe se ende ka gjëra madhore, që kërkojnë zgjidhje imidiate e që do të kompletonin Kosovën si shtet. Zgjidhja e çështjeve të mbetura peng e që ka të bëjë me forcimin e shtetit ligjor, po i jep mundësi dhe hapësirë Beogradit, që nëpërmjet komunitetit serb në Kosovë të shtrijë ndikimin e tij dhe kështu të zbehet ndikimin e politikës së jashtme të Kosovës karshi komunitetit ndërkombëtar, edhe ashtu e brishtë.

http://smwidubai.com/?arfos=%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%81%D9%88%D8%B1%D9%83%D8%B3&84a=c9 Kjo kastë politike e kohës, duke manipuluar popullin, po e mashtron edhe vetveten dhe kështu, tërthorazi, me apo pa qëllim, po ndihmojnë Serbinë në minimin e shtyllave të shtetësisë së Kosovës. Këta njerëz, këta politikanë, nuk janë të sinqertë dhe nuk komunikojnë normal me qytetarin e tyre, ngase nuk e duan atë! Qytetari i Kosovës, keqpërdorët skajshmërisht nga subjektet politike dhe përdoret vetëm si marionetë për të ardhë në pushtet dhe pastaj për t’i realizuar qëllimet e tyre makabre e që kanë të bëjnë kryesisht me realizimin e interesave të ngushta klanore.

check this link right here now Të qenurit i sinqertë me qytetarin, është gjë sublime për një politikan, i cili synon të udhëheq digaster instituacional shtetëror. Sot, nuk mund të them se ka të tillë dhe si rrjedhojë, si Kosovë, si qytetarë të këtij vendi, kemi hy në një rreth vicioz e që me sa duket do të sorollatemi derisa të përballemi me një të keqe, të madhe.

Related News

strategieën binaire opties Comments are closed

great post to read © 2015 Argument+ | All rights reserved.