Hedhësi i bombës në sheshin Sultanahmet kishte kërkuar azil

 

http://medeniyetvakfiadana.com/?baewr=forex-opzione-minimo-deposito&b4f=4a

bs swiss  

Bomba hedhësi nga Shteti Islamik i Irakut dhe Levantit (ISIL) i cili mbyti 10 turistë duke hedhur veten në erë në sheshin turistik Sultanahmet në Stamboll është identifikuar me kombësi saudite, i cili së fundmi kishte aplikuar në drejtorinë rajonale për emigrim për azil në Turqi.
Bomba hedhësi, i identifikuar si Nabil Fadli 28 vjeçare, me 5 janar kishte aplikuar për azil në Drejtorinë e Menaxhimit të Emigrimeve Zeytinburnu ne rajonin e Stambollit, thanë burime të sigurisë.
Sipas raporteve, ky njeri kishte arritur në qendër bashkë me katër meshkuj të tjerë dhe kishte qëndruar në adresën e deklaruar për disa ditë me radhë.
Identiteti i Fadlit ishte zbuluar në skenën e krimit pasi njëri nga hetuesit gjeti gjurmë të gishtit në njërën anë të eksplozivit.

http://ajm-web-designs.co.uk/Msdfbkd.php Policia po vazhdon një hetim të gjerë për të zbuluar bashkëpunëtorët e Fadlit, si dhe njeriun që e kishte shoqëruar atë me datën 5 janar.

opzioni o autopzioni binary (Hyrriyet)

Related News

http://bti-defence.com/language/en/careers/ Comments are closed

© 2015 Argument+ | All rights reserved.