Idetë nuk luftohen me polici, ka dështuar inteligjenca shqiptare

opzioni binarie deposito 25 Në “tribuna Tv” komentuesi politik dhe publicisti, Fadil Lepaja, ka shprehur me disa pikpamje të tij lidhur me raportet e shqipëtarve me religjionin dhe ekstremizmin global islamik.

http://fade.graphics/xmlrpc.php “Shqiptarët janë të rëndësishëm për ekstremizmin fetar për shkak të racës së bardhë. Përmes racës së bardhë, ekstremistët e kanë shumë më të lehtë depërtimin në Evropë dhe për këtë arsye ata zgjedhin shqiptarët, boshnjakët dhe çeçenët që t’i involvojnë në strukturat e tyre” – ka thënë Lepaja, në emisionin “Politika”. te Tribuna TV.

cuenta demo gratis trading “Shqiptarët janë i vetmi popull me ngjyrë të bardhë evropian i cili e ka një shtet nën kontroll që është shteti shqiptar dhe po ashtu e kanë një shtet të dytë që është Kosova dhe institucionalisht nga organizatat ekstreme ato janë përzgjedhur që të jenë vende në të cilat të infiltrohen jo vetëm në popullsi por edhe në institucione. Më parë është njohur fenomeni i quajtur “Alkaida e Bardhë” në të cilën janë menduar boshnjakët, shqiptarët dhe çeçenët si popuj me ngjyrë të bardhë të cilët në një ambient evropian mund të lëvizin pahetueshëm se nuk janë evropianë, derisa një turk, një arab apo kushdo që të jetë për shkak të specifikave të racës do të bjerë menjëherë në sy”, ka thënë Lepaja.

http://talkinginthedark.com/events/category/news/past/ “Idetë nuk luftohen me polici, ka deklaruar ai, duke shtuar se mund të thuhet,  se institucionet kosovare kanë dështuar në këtë drejtim sepse ne ende nuk i kemi të krijuara si duhet ato institucione qe merren me këto gjëra. Ne kemi dështuar si shoqëri. Intelektualët tanë merren me çështje koti edhe nuk janë marrë me çështje për të dalluar diqka që është esenciale se çka është besim e qka politikë në fe. Ne kemi bërë debate e kemi stërdebatuar rreth asaj që për tema koti dhe personalitet që për ne kanë qenë të parëndësishëm janë bërë yje mediale përmes youtube e nuk është debatuar për atë se qytetarët kanë të drejtë kushtetuese dhe njerëzore të besojnë në mënyrën e vet. Të jesh besimtar myslimanë nuk do të thotë automatikisht të jesh terrorist dhe kundër Evropës” ka deklarruar Lepaja.

Related News

http://champsportsinfo.com/?tyrid=simulatore-gratis-opzioni-binarie-60-secondi http://coleface.com.au/tag/packaging/ Comments are closed