Kërkohet një aktore për rolin e nënës shqiptare

kan man köpa Viagra receptfritt på apoteket Për këtë film kërkohet një aktore e një roli të dytë (mund të jetë edhe laike) për rolin e nënës së protagonistit të dytë (Aro), një grua me prejardhje shqiptare e moshës 52 -55 vjeçare

binaire opties betekenis

cosà sono i trading di operazioni binarie Kompania për prodhimin e filmit “2:1 Film” në Cyrih, për filmin artistik “Skizzen von Lou” që xhirohet në korrik kërkon urgjentisht një aktore (laike, joprofesionale) me prejardhje shqiptare për të luajtur një rol ndihmës në këtë film. Bëhet fjalë për një film të buxhetit të ulët, debutim i regjisores së re dhe shumë premtuese, Lisa Blatter.

erfahrungen mit anyoption

Binary options multiplier software download sites Ky është, me pak fjalë, subjekti i këtij filmi: Në kërkim të lirisë absolute, Lou e ka injoruar prej kohësh se çfarë është ajo nga e cila po ikën. Por, pastaj vjen Aro. Dhe Lou paparitmas fillon sërish të ndjejë. Fillimisht kundër dëshirës dhe pastaj me vetëdije të plotë, ajo vendos të qëndrojë prapa rrëfimit të saj. “Skizzen von Lou” është një rrëfim dashurie dhe bën fjalë për lirinë, vetminë, atdheun dhe familjen.

trading online bancoposta Për këtë film kërkohet një aktore e një roli të dytë (mund të jetë edhe laike) për rolin e nënës së protagonistit të dytë (Aro), një grua me prejardhje shqiptare e moshës 52 -55 vjeçare. Në rolin e saj ka shumë pak tekst (dy fjali) që duhet të thuhen në gjermanisht/schweizerdeutsch.

binäre optionen no touch Skenat përkatëse xhirohen brenda një dite, më 11 korrik në Cyrih.

www.testoterona Kush është e interesuar për t`u bërë pjesë e këtij filmi, mund të paraqitet në këtë email adresë:   rheameral@sunrise.ch . Është e dëshirueshme që me të njëjtin email ta dërgojë një foto-portret të saj dhe të tregojë gjatësinë e trupit, shkruan Rhea Plangg.

Related News

Leave a Reply

forum trading Your email address will not be published. Required fields are marked *

binary options products

trading opzioni binarie cos è

beställa Sildenafil Citrate säkert

en iyi forex firmaları © 2015 Argument+ | All rights reserved.