Letër e sinqertë drejtuar pretendentëve për pushtetin lokal

opcje binarne algorytm Ju miq kandidatë për kryetar komunash apo asambleistë,

forex skicka pengar Më pëlqen entuziazmi juaj, i jep njëfarë sensi pozitiv ambientit politik të çoroditur, gati edhe sharm. Po i lexoj me vëmendje premtimet e juaja, por më shumë më pëlqejnë ato mesazhet elektorale pa premtime. Më fer është që vetëm të kërkohet vota, shumë më fer sesa të lëshuarit në trans me projekte për të cilat të jëmi të sinqertë, nuk mund të varen nga ju. Ka shumë implikime aty si buxheti, interesat e subjekteve që iu takoni, koncesionet gjatë koalicioneve paszgjedhore, etj etj etj. Pavarësisht, ua kam zili, e pranoj. Sidomos më pëlqen prania gati si asnjëherë më parë e një moshe më të re. Pra politika, qoftë ajo edhe lokale, më thjeshtë nuk po i takon vetëm atyre tipave që po i shohim në TV me dekada.

automatisches handeln mit binäre optionen Duke qenë se nuk jam anëtar i asnjë subjekti politik, por gjithsesi si politolog duke mos qenë apolitik, e kam më të lehtë që të ju shikoj nga një prizëm josubjektiv. Unë s’mund të jem brenda këtyre partive të sotme të Kosovës për shumë arsye. Para lufte kam qenë, edhe pse shumë i ri atëherë. Por, arsye pse nuk jam tani, ndër kryesorja, është se më duket se ende nuk janë pjekur për demokracinë e brendshme. Pasi që të bardhës i them e bardhë, e të zezës e zezë, mund të krijoj kundërshtarë kudo. Pa dyshim duke qenë i tillë do të bija shpejt ndesh me militantët dhe ata tipat që sorollaten rreth liderëve për të dëshmuar lojalitetin.

buy cytotec with visa in Arvada Colorado Gjatë këtyre viteve kam dhënë mbi 500 prononcime të ndryshme, disa gazeta nuk hezitojnë të kërkojnë opinionet e mia modeste. Besoj nuk ka subjekt politik në Kosovë që nuk kam kritikuar. Janë kursyer mbase vetëm ato partiçkat e vogla të cilat asnjëherë nuk ma kanë zënë udhën, sikurse askujt. Kam kritikuar për ideologjitë fallso të tyre, për prirjet diktatoriale të liderëve, për ngulfatjen e refomave kuadrovike dhe konceptuale, për popullizmat, për shpikjen e temave të tipit “patriotët” versus “tradhëtarët”. Kam kërku që fjalimet dhe veprimet populliste të zëvendësohen me projekte konkrete që na e përmirësojnë jetën. Këto të fundit i japin kuptim politikës. Pa këto politika është asgjë më shumë se demagogji.

demo trading opzioni binarie no deposito Ju dëshiroj shumë suksese! Mos i harroni premtimet dhe zotimet!

köpa Sildenafil Citrate säkert P.S. Ende nuk po di për kë të votoj!

M.T.

Related News

http://azortin.pl/?rtysa=opcje-binarne-ranking&d36=12 Comments are closed