Llavrov: Ka ide për ndarjen e Maqedonisë mes Shqipërisë dhe Bullgarisë!

forex school toronto Ngjarjet në Maqedoni dalin nga dëshira që të ushtrohet ndikim mbi qeverinë e kryeministrit Nikolla Gruevski në lidhje me refuzimin që të kyçet në sanksionet kundër Rusisë, deklaroi sot shefi i diplomacisë ruse, Sergej Llavrov, transmeton agjencia ruse TASS.

Get the facts

binaire opties strategieen Llavrov vlerëson se ndodhitë në Maqedoni janë të kontrolluara nga jashtë.

Tastylia Purchase Without Prescription

read here Sipas tij, po bëhen përpjekje që qeveria e Gruevskit të akuzohet se nuk i përmbush obligimet ndaj popullit, por pas saj fshehet “dëshira që të bëhet presion në lidhje me refuzimin që të kyçet në sanksionet kundër Rusisë dhe në lidhje me mbështetjen e ‘Rrjedhës Jugore’ dhe gatishmërinë për bashkëpunim gjatë realizimit të alternativave tjera për transportin e derivateve, përfshirë këtu edhe të ashtuquajturën “Rrjedhën turke”.

http://www.ivst-vz.de/?debin=iq-bin%C3%A4re-optionen iq binäre optionen

Tastylia (Tadalafil) 100% guarantee of pleasure “Shumë është pikëlluese dhe e rrezikshme për atë qëllim të bëhen përpjekje dhe të shfrytëzohet faktori shqiptar. Para shumë vitesh kishte kundërshtime serioze dhe atëherë (në 2001) ishte nënshkruar Marrëveshja e Ohrit, ndërsa tani flitet se Maqedonia duhet të federalizohet edhe më thellë, madje propozohen ide që të ndahet – njëra pjesë ti jepet Shqipërisë, ndërsa pjesa tjetër Bullgarisë”, deklaroi Llavrov, ministri i jashtëm i Federatës ruse.

http://irinakirilenko.com/?deribaska=stockpair-demo&da9=15

Related News

Leave a Reply

http://onodenje.com/?strydor=binary-options-broker Your email address will not be published. Required fields are marked *

milan trade fair 2017

click for info