Autori Fadil Lepaja

Maturi dhe vendosmëri lidhur me provokimet serbe !

http://dklokator.pl/?oljade=binà “Ñ“Ã ’¤re-optionen-midestkapitalisierung click ">piano investimenti opzioni binarie Në një postim të tij në profilin e vet në “Facebook” komentuesi politik Fadil Lepaja, fton për maturi dhe vendosmëri, dhe sidomos me mospërfshirje të qytetarëve në krizën e qëllimshme të cilën po e krijojnë forcat proruse dhe luftënxitëse nga Serbia, përmes provokimeve të vazhdueshme. Lexoni më poshtë postimin e tij të plotë:

news

http://www.ivst-vz.de/?debin=wie-funtkionier-das-handeln-auf-bdswiss “Forcat proruse dhe luftënxitëse në Serbi po provokojnë me qëllim për të arsyetuar një hyrje me ushtri dhe polici, në Kosovë, sidomos në pjesët e banuara me serb, ku përpos veriut do të mobilizoheshin edhe krejt komunat e banuara me serbët si shumicë. http://cool-collective.co.uk/?kvochka=i-need-to-buy-Viagra-in-Corpus-Christi-Texas&7ce=77 Ky muaj paraqitet me rrezik të veçantë dhe maturia e qytetarëve është me rëndësi të veçantë follow link -Mendoj se lidhur me provokimet serbe, duhet reaguar me maturi, duhet vepruar me meanizmat e shtetit ligjor, duhet nxjerrë vendime ndalimi dhe duhet reaguar në kufi. -Qytetarët. qoftë me “vetiniciativë” qoftë me iniciativë të politikës, nuk duhet të ngatërrohen në këtë.
-Ndërkoh[ Qeveria e Kosovës, duhet të reagoj me masa ekonomike, duke destimuluar biznesin me Serbinë dhe duke e stimuluar importin nga vendet ku tjera. Shoqëria serbe dhe bizneset duhet të ndiejnë në “kuletë” pasojat e politikës arrogante të Serbisë.”

my company

Related News

tastylia Comments are closed

source