Më 23 e 24 Takimet Letrare “Azem Shkreli”

http://logansquarebeerfestival.com/kamagra-without-prescription/ Komuna e Pejës, përkatësisht Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport , më 23 e 24 maj kanë organizuar Takimet Letrare “Azem Shkreli 2015”.

http://www.parklandprimary.co.uk/?antogonist=kenya-forex-exchange-today&958=4a

navigate here Në ambientet e Bibliotekës “Azem Shkreli” në Pejë, të shtunën, më 23 maj, do të bëhet hapja solemne e manifestimeve, dhe ndarja e Çmimit “Bulëzat”. Po ashtu do të bëhet promovimi i librit “Fjala e dhembjes”, poezi të kushtuara Azem Shkrelit, me autor Naim Kelmendin. Kjo pjesë do të zhvillohet në Amfiteatrin Malaj (në Rugovë), ndërsa këtu pritet të flasë studiuesi Sali Beqiri.

http://www.paoloruggirello.it/?ireop=binary-option-robot

http://stamparija-rankovic.com/?prilko=buy-Priligy-online-in-Fremont-California&158=ff Një ditë më vonë, më 24 maj, do të bëhen homazhe në varrezën e poetit më të madh të Kosovës, që ndodhet në Prishtinë, e pastaj manifestimi do të vazhdojë në Pejë.

have a peek at these guys

trading strategies data mining Në Teatrin e Pjesë “Istref Begolli”, aktorët do të evokojnë për poetin, kurse grupi i baletit “Mjellma”nga Prishtina do të performojë nën përkujdesjen e koreografes Sabrije Spahiu.

binary option robot review youtube

order Orlistat 120 mg no prescription Manifestimi dyditor, që mbahet në përkujdesjen e kryetarit të Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri, i cili do të mbajë një fjalë kushtuar këtij kolosi të artit poetik, do të vazhdojë me pika të tjera artistike e deklamime të poezive të tij dhe të të ftuarve.

follow Ndërkohë do të mbahet Tribuna tematike kushtuar kontributit të Azem Shkrelit në krijimtarinë kinematografike dhe teatrale. Po ashtu do të shfaqet një film dokumentar, ndërsa referues do të jenë Gani Mehmetaj, drejtor i Kosova Filmit, Isa Qosja, regjisor dhe Bajram Sefaj, gazetar.

http://www.cu.edu.lr/?iyr23=trader-di-opzioni-digitali-cos-%C3%A8&60d=d4 Ceremonia përmbyllëse e manifestimit do të mbahet në orën 21, në qendër të qytetit të Pejës me performansa artistike e flakadane, në të cilin do të marrin pjesë aktorë, poetë dhe ansambli autentik “Rugova” dhe ndarjen e mirënjohjeve.

Related News

opzioni binarie yahoo Comments are closed

Get More Info © 2015 Argument+ | All rights reserved.