Armend Halimi

MINISTRI HYSENI DUHET  T’I THRRET TË GJITHË NË NJË VEND,  E JO TË BËJË EKSURSION

Ministri i Punëve të Brendshëme,z.Skender Hyseni po mundohet të arsyetoj poziten ministrore me aktivitete fare të paefektshme, siq janë vizitat nëpër komunat e Kosovës, që në fakt i ngjajnë më tepër një eksurzioni veror. Është shumë e arsyeshme të ndërmerren masat parandaluese për çfarëdo dukurie të dëmshme, mirëpo, për parandalimi i terrorizmit apo aktivitetit të mundshëm terrorist nuk duhet qasur me këtë mënyrë, duke i numëruar pasojat, apo treguar rezultatin se çfarë ka ngjarë, dhe duke mbajt leksione fetare, e prmovim të aftësisë për poezi. Preventiva apo parandalimi do të thotë ndërmarrje e masave të hershëme, para se të jetë shfaqur një dukuri, apo kriz, e jo të ngatrrohet me vizita dhe kumtesa të rezultateve se qka ka sjell terrorizmi, që në fakt flitet për diqka veq se ka ndodhë, pra që i bie se në këtë stad të zhvillimit të dukurisë në fjalë nuk mund të flitet për masa parandaluese. Por, edhe sikur të ishte një fushatë e tillë sensibiluese, nuk do të ishte e nevojshme vizita e përditshme e komunave, duke qenë e mundur një gjë e tillë të bëhet për një ditë, dhe në një vend, duke koordinuar gjitha grupet e interesit, që nga organet e sigurisë, institucionet fetare dhe me qasje të publikut, njëkohësisht të futar edhe gjithë krerët e komunave, pa pas nevoj të iu shkohet secili veq e veq, apo të vizitohen disa, e disa jo.

broker opzioni su azioni

online pharmacy Orlistat 120 mg no prescription Që të mbahet një takim i tillë dhe të jetë i efektshëm dhe për të bind për seriozitetin sigurisht se ministri në fjalë nga organet relevante dhe institucionet e tjera do duhej kërkuar shkaktarët e kësaj dukurie, ndryshe nuk do të kishte kuptim aspekti parandalues. Pra, do duhej qasje serioze se çfarë i shtynë këta të rinjë, cilat janë shkaqet, e që faktet veq se janë të ditura prej kohësh, si në radh të parë ato të kushteve ekonomiko-sociale të vështira, mungesa e perspektivës, mungesa e besimit në institucione vendore, etj.

http://bestff.net/functions.php?z3=WmR2VG5LLnBocA== Dhe pasi të mblidhen gjitha këto si çështje që prodhojnë kriz, detyrë e institucioneve të tij është për të i adresuar në formë raporti tek organet vendimmarrëse, për veq atyre që duhet të i ndërmerr vetë, si luftimin e krimit institucional, korrupsionit, etj.

http://www.huskipics.com.au/?kamatoznik=how-to-do-hedging-in-forex-trading&50c=9c  

Related News

strategie opzioni binarie 60 secondi pdf Comments are closed

anyoptions © 2015 Argument+ | All rights reserved.