Miqësia dhe bashkëpunimi rajonal, rrit sigurinë tonë kombëtare.

get link shkruan: Armend Halimi is binary option trading legitimate Sipas studimeve të sigurisë, kryesishtë atyre të sigurisë ushtarake, në ballkanin perendimor Kroacia është vendi më i fuqishëm ushtarak. Kjo fuqi matet sigurishtë me prodhimin-shitjen-blerjen e armatimit, e që sipas gjitha këtyre paramatrave Kroacia del më e fuqishmëja ushtarakisht në rajon.! http://cchbinc.com/?kliwet=dating-3-years-and-no-proposal&20e=d3 Për fat të keq duhet theksuar se Shqipëria sipas këtij matësi gjithëherë del e fundit në list, ndërsa Kosova as qe renditet!

http://ithu.se/en/ithu-mote-8-9-februari-2010/

http://bandontour.nl/?nlq=strategieÃÃà Fati i mirë i vendit tonë është se, tradicionalishtë shqiptarët mbajnë mardhënie të mira diplomatike me Kroacinë, sigurishtë për faktin se shumë shqiptar, kryesishtë të Kosovës i dolen në ndihmë në luftën që zhvillonte vendi në fjalë me ish-Jugosllavinë, përkatësishtë me Serbinë për pavarësi. Por, ky bashkëpunim padyshim që duhet thelluar akoma më tepër për faktet e përmendura më lartë, e aq më tepër që shtetet shqiptare si shtete në zhvillim kan nevojën e miqësisë me vendet e fuqishëme. Andaj, diplomacia kosovare duhet fokusuar më tepër në miqësi me vendet e rajonit, sesa të verbohet vetëm me ata përtej oqeaneve, e aq më pak të humbas kohë me deklaratat e armikut.! Pra, kultivimi i miqësisë dhe bashkëpunimit me Kroacinë, padyshim që është në favorin e sigurisë sonë kombëtare!

follow site

programma autopzioni binarie Autori është magjistër i studimeve të sigurisë, diplomuar pranë UEJL, Tetovë

http://skeptikerskolan.se/lektion-36-40

Related News

http://actioncooling.com/?kiko=bin%C3%A4re-optionen-ntv&b91=d1 Comments are closed

borsa finanza trading