Në Ditën e fëmijëve – “Prishtina lexon”

go here Në kuadër të “Prishtina lexon” Drejtoria e Arsimit në Komunën e Prishtinës ka hapur konkursin për krijime “Në kërkim të përrallës më të mirë të Prishtinës” për të gjithë nxënësit e moshës 7-16 vjeçare me temën “Përralla më e bukur e qytetit tim”, ku nxënësit nga të gjitha shkollat të hënën nga ora 10-12 pranë bibliotekës për fëmijë, Hyvzi Sylejmani, do të mund t’i dozojnë shkrimet e tyre për këtë garë.

dig this Drejtoria e Arsimit gjithashtu ka shtuar nga 100 tituj të rinj në 10 shkollat më të mëdha të Prishtinës, duke përgatitur kështu edhe disa projekte te vogla që priten te realizohen si këndet e leximit nëpër shkolla, klubet e leximit e aktivitete të tjera.

how to tell if you\\\\\'re dating a manipulator Komuna e Prishtinës sivjet organizon për herën e dytë aktivitetin “Prishtina lexon” në shenjë të Ditës ndërkombëtare të fëmijëve – 1 Qershori, aktivitet ky që nis më 31 maj dhe vazhdon edhe më 1 qershor.

what type of guys do online dating Ky aktivitet nis me një karnaval nga nxënësit e katër shkollave fillore të kryeqytetit, “Dardania”, “Ismail Qemaili”, “Ilmi Rakovica” dhe “Shkolla e gjelbër”. Të gjithë nxënësit nga këto shkolla do të bashkohen tek Biblioteka Kombëtare, për të vazhduar ecjen drejt sheshit “Nëna Tereza” ku do të mbahet aktiviteti.

go site Ngjarja hapet në orën 10:00 nga kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, i cili gjatë ditës edhe do të lexojë për fëmijët e kryeqytetit.

see Në një konferencë për media, Fitore Pacolli, zyrtare e kabinetit të kryetarit të Komunës, tha se Komuna e Prishtinës përmes këtij aktiviteti e vë në pah rëndësinë e librit gjatë edukimit të fëmijëve, shkruan Kosovalive.

http://riverstonedesigns.com/?pivb44=come-usare-opzioni-digitali&0f9=e6 “Ne mendojmë që festën e fëmijëve ta shënojmë me aktivitete që janë të përshtatshme për fëmijë, të jenë argëtuese, po edhe ta kenë një mesazh për rëndësinë e shkrimit dhe leximit”, theksoi ajo.

come avere segnali gratis forex “Prishtina lexon” sivjet ka 7 kënde, përfshirë këndin e ri në Fakultetin e Edukimit, Këndin e Komunës, ku drejtorë të drejtorive të Komunës së Prishtinës do të lexojnë për fëmijët, këndet e gjuhëve të huaja, këndi suedez, këndi francez, këndi britanik dhe këndi amerikan. Për fëmijët e Prishtinës do të lexojnë personalitete të njohura, artistë e sportistë të ndryshëm. Në këto kënde do te jenë edhe hapësirat e dedikuara ku qytetarët mund edhe të dhurojnë libra.

http://statusme.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://statusme.com/privacy Në kuadër të “Prishtina lexon” Drejtoria e Arsimit në Komunën e Prishtinës ka hapur konkursin për krijime “Në kërkim të përrallës më të mirë të Prishtinës” për të gjithë nxënësit e moshës 7-16 vjeçare me temën “Përralla më e bukur e qytetit tim”, ku nxënësit nga të gjitha shkollat të hënën nga ora 10-12 pranë bibliotekës për fëmijë, Hyvzi Sylejmani, do të mund t’i dozojnë shkrimet e tyre për këtë garë. Drejtoria e Arsimit gjithashtu ka shtuar nga 100 tituj të rinj në 10 shkollat më të mëdha të Prishtinës, duke përgatitur kështu edhe disa projekte te vogla që priten te realizohen si këndet e leximit nëpër shkolla, klubet e leximit e aktivitete të tjera.

http://graciediet.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://graciediet.com/ask/does-every-gracie-family-member-follow-the-diet-i-was-just-wondering-because-in-a-documentary-on-rickson-gracie-called-choke-he-snacks-in-between-meals-he-eats-a-banana-during-the-tournament-also/ Saranda Bogujevci, nga Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, njoftoi se në shesh të Prishtinës do të prezantohen edhe bibliotekat mobile, të cilat mund të shfrytëzohen nga qytetarët dhe pas një kohe ato do të lëvizin edhe në lagje të tjera të Prishtinës. Në këto ditë sa shënohet ky aktivitet biblioteka “Hivzi Sylejmani” bën regjistrimin pa pagesë të fëmijëve dhe Teatri i kukullave “Dodona” prezanton disa shfaqje.

opzioni binarie 60 secondi segreti Komuna e Prishtinës pret që në “Prishtina lexon” do të marrin pjesë shumë fëmijë andaj dhe janë përkujdesur që t’i shtojnë masat e sigurisë në shesh. Secili fëmijë do të mbajë në dorë një bylyzyk ku do t’i shënohet numri i telefonit të prindit, në rast se humb, në mënyrë që të kontaktojë sa më shpejt me të. Gjithashtu, për fëmijët pjesëmarrës do të shpërndahen lëngje, qumësht dhe ujë.

Related News

http://ithu.se/da/webbinar-ur-ratten-till-public-service-material-i-undervisningssyfte Comments are closed

opzioni digitali 360 © 2015 Argument+ | All rights reserved.