Ne Lypjan hapet Panairi i punës, pritet punësimi i 300 vetave

http://www.tentaclefilms.com/?yutie=non-riesco-ad-entrare-in-iq-option&726=a5 Panairi i Punës në Lipjan që është hapur të premten pritet t’i punësojë rreth 300 qytetarë të kësaj komune. Në të vërtetë, Komuna e Lipjanit, në bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe e Mirëqenies Sociale dhe me kompaninë e ndërtimit, shkruan sot Koha Ditore.

http://eren.es/?esrof=indicadores-de-comercio-exterior-en-estados-unidos&1ce=9b

http://sigurfreyr.com/?tyxe=forum-delle-opzioni-digitali&7ea=56 “Bechtel Enka” të premten në sallën e sporteve “Better life“ në Lipjan kanë organizuar panairin e punës ku është parë një numër i madh i të papunëve në radhë për aplikimit.

platforms binary options com Ministri i Punës dhe i Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi, ka deklaruar me këtë rast ky projekt i përbashkët punësimi është një mundësi e mirë për qytetarët e Lipjanit. Po ashtu, ministri Abrashi, ka thënë se komuna e Lipjanit do të përfitojë edhe nga projekt tjetër me fillim të javës të ardhme, projekti i subvencionimit të pagave.

E, kryetari i Lipjanit, Imri Ahmeti, ka vlerësuar se ky panair ofron mundësi të mëdha qytetarëve të Lipjanit për punësim në kohën sa punohet autostrada.

Ndërsa, nga ana tjetër, Chirs Jennios, drejtor i projektit të “ Bechtel Enka”-së, ka siguruar se në këtë kategori punësimi do të përfshihen të gjithë të të interesuarit.

Related News

http://irvat.org/oferta/budynek-d/81-oferta/budynek-d/82-4b-15.html Comments are closed