Ngërnja e mishit shkakton kancer?!

corso trading online Agjencia e Organizatës Botërore të Shëndetësisë për Kancerin thotë se mishrat e përpunuara si proshuta, salçiçet dhe mishi i tymosur mund të shkaktojnë kancerin e zorrës së trashë dhe të tjera lloje kanceri. Edhe mishi i kuq ka mundësi të shkakojnë kancerin.

tes steroids

http://sebastien-poitevin.com/?semka=trading-opzioni-binarie-cos////\\\\\'è trading opzioni binarie cos////\\\\\'è Studiuesit e Agjencisë Ndërkombëtare për Kërkimet për Kancerin në Lion të Francës, nxorrën një studim që analizon 800 studime të tjera nga disa kontinente lidhur me mishin dhe kancerin.

app azioni binarie Ekpertët arritën në përfundimin se konsumi i 50 gramëve mishi të përpunuar në ditë, e rrit mundësinë e prekjes nga kanceri i zorrës së trashë me 18 për qind. Si rezultat, agjencia e ka klasifikuar si  “kancerogjen për njerëzit”, në të njëjtën kategori si cigaret dhe asbestoja.

binära optioner analys Mishrat që kanë gjasë të shkaktojnë kancer janë klasifikuar si, hot dogët, salçiçet, mishi i kriposur dhe mishrat e thara. Mishrat përpunohen në mënyra të ndryshme përfshirë kriposjen, konservimin, fermentimin, tymosjen ose çdo proces tjetër që i shërben përmirësimit të shijes dhe konservimit.

setoption Edhe mishi i kuq është futur në një kategori “që ndoshta është kancerogjen për njerëzit”.

www opzioni binarie 60 secondi blogspot it Grupet e industrisë së mishit kanë protestuar ndaj këtij klasifikimi, duke argumentuar se kanceri nuk shkaktohet nga lloje të caktuara mishi por nga disa faktorë.

http://paginas-web.mx/?yoga=how-to-hack-trade-binary-option&d04=2c how to hack trade binary option Mjekët dhe shumë agjenci qeveritare kanë paralajmëruar prej kohësh se një dietë me shumë mish të kuq është e lidhur me kancerin, përfshirë atë të zorrës së trashe dhe pankreasin.

Related News

Leave a Reply

http://jonmcculloch.com/?svil=trading-opzioni-binarie-strategie&c73=72 trading opzioni binarie strategie Your email address will not be published. Required fields are marked *

tadalafil oral strips spain

Part time job openings in salt lake city utah

ikili opsiyon robotu

where to buy premarin cream cheap © 2015 Argument+ | All rights reserved.