festivali

Nis Festivali Ndërkombtar i Letërsisë – Polip

24option com demo Qendra Multimediale në Prishtinë organizon prej datës 22 – 24 maj, edicionin e pestë të Festivalit Ndërkombëtar të Letërsisë – Polip.

forex öppettider visby

Digital binary option between digital and binary option Edhe në këtë edicion, sip[pas njoftimit për medie, vijnë emra prominentë shkrimtarësh si Fatos Kongoli, Biljana Srblanovic, Veton Surroi, Tanja Shlivar, Elfriede Czurda, Alida Bremer, Arian Leka, Ervina Halili e të tjerë, të gjithë të njohur në botën e letërsisë në rajon dhe Evropë.

qoption trading

opzionibinarie fatto quotidiano Leximet nga vetë shkrimtarët, organizohen mbrëmjeve nga ora 20:00, duke filluar prej mbrëmjes së të premtes (22 maj) deri të dielën, mbrëmja e fundit për këtë edicion (24 maj). Ndërsa të shtunën dhe të dielën (gjatë ditës), do ketë panele diskutimesh që si temë boshte kanë aspektin e lirisë: liria e mediave, shtypja, krijimi i platformave alternative në kulturë, censura në letërsi, tregu i lirë, e kaluara, feminizmi dhe letërsia etj. Prandaj edhe emërtimi i këtij edicioni të sivjetshëm është quajtur ‘Hajde t’flasim për lirinë’!

binary option no minimum deposit

binäre option demokonto ohne anmeldung Disa nga shkrimet e festivalit janë të botuara në magazinën për letërsi dhe shoqëri Beton, në gjuhën origjinale dhe të përkthyera në anglisht.

class=\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'post meta\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' binary options trading

Related News

Leave a Reply

trading opzioni binarie cos//\\\\\\\\\\\\\\\\\\'è Your email address will not be published. Required fields are marked *

demo puntate binarie

opzioni binarie forum finanzaonline

Learn binary options search results

uk options trading © 2015 Argument+ | All rights reserved.