muh

Pasi Muhamedi a.s thoshte kështu për të krishterët, cila fe është frymëzim për ISIS?!

http://thoughtden.co.uk/?stranuychelovek=iq-option-guadagni&8fd=9a Kur sot e sa kohë terrorizmi që nënkupton vrasjet, masakrat, sulmet e kanosjet e përditshëme arsytohet në emër të fesë, sidomos asaj Islame, nga vetë të ashtuquajturit Shteti Islamik-ISIS, është në qarkullim një dokument mjaftë me rëndësi i profetit Muahemed drejtuar të krishterëve.
Është me rëndësi se nga ajo që shihet në këtë dokument, demaskohet   gjithë tmerri që shkaktohet nga të ashtuqujaturit militantët e Shtetit Islamik-ISIS gjoja në emër të Zotit apo praktikave të pejgmaberit Muhamedit a.s.

http://cactus.com.au/images/cactus-cactarians-banner.jpg Ky dokument është shkruar më vitin 626, ndërsa përbëhet nga disa dispozita rreth termeve të lidhura rreth jetës së krishterëve nën udhëheqjen islame dhe mban vulën e njohur të pejgamberit.

opzioni binarie strategia migliore Sulltan Selimi i parë letrën origjinale e dërgoi në Stamboll më vitin 1517, ku edhe sot ruhet në muzeun ‘Topkapi’, kurse me kërkesë të murgjëve është bërë edhe kopja e saj dhe është vendosur në manastir. Përmbajtja e letrës është me sa vijon:

http://www.soundofthesirens.net/?delimeres=binary-option-demo-konto&41d=02 “Kjo është nga pejgamberi Muhamed, Ibën Abdullah si testament për ata që janë të krishterë qoftë në afërsi ose largësi.

follow site Ne fuqishëm qëndrojmë pranë tyre. Me të vërtetë unë, shërbëtorët, ndihmësit dhe pasuesit e mi, do t’i mbrojmë, sepse krishterët janë qytetarët e mi dhe pasha Allahun do t’i kundërvihem çdo gjëje që ua prishë rehatinë.

Köp Viagra Karlstad Kundrejt tyre nuk guxon të ushtrohet dhunë. Gjykatësit e tyre nuk guxon të përjashtohen prej pune.

follow site As murgjit s’guxon të dëbohen prej manastireve të tyre. Askush nuk guxon t’i rrënojë shtëpitë e fesë së tyre (kishat), e as t’i dëmtojë ato, ose të marrë (grabis diçka) prej tyre e të dërgojë në shtëpi të muslimanit.

http://www.selectservices.co.uk/?propeler=io-optino-binarie&531=15 Po që se dikush merr ndonjë gjë prej tyre, atëherë ai konsiderohet se ka shkelur testamentin e Zotit dhe ka treguar padëgjueshmëri ndaj Pejgamberit të tij.

this website Vërtet ata janë aleatët e mi dhe kanë mbrojtjen time kundër asaj që urrejnë. Askush nuk guxon që t’ua imponojë udhëtimin ose shkuarjen në luftë.

trading online virtuale binari Muslimanët duhet të luftojnë për ta. Nëse muslimani dëshiron ta marrë për gura një të krishtere, martesa nuk guxon të ndodhë pa pëlqimin e krishteres, e as krishterja s’guxon të pengohet nga burri musliman që të mos e vizitojë kishën për t’u lutur.

http://www.shyamtelecom.com/?siterko=attenzione-alle-opzioni-binarie&7d2=84 Kishat e tyre duhet patjetër të respektohen, rindërtimet e tyre s’guxon të pengohen, e as të ndalohen gjërat e shenjta të shkrimeve të tyre.

http://blog.uniwatches.dk/?fliper=bin%C3%A4ra-optioner-b%C3%A4sta-strategin&f0a=47 Askush prej muslimanëve nuk guxon të tregojë padëgjueshmëri ndaj këtij testament gjer në Ditën e Kijametit”
/Paqja/
(3903)
Nga e gjithë kjo që shihet shtrohet pyetja, nga kush frymzohen ISIS?!
A.H

Related News

http://gatehousegallery.co.uk/?myka=opzioni-binarie-conto-gestito&ddd=aa Comments are closed