Pikturat e Adolf Hitlerit janë shitur për 400 mijë euro

http://igreppidisilli.it/?2jis=methode-gagnante-option-binaire&a17=36 Disa akuarele dhe vizatime të liderit nazist Adolf Hitler , të vjetër 100 vite, janë shitur javën e kaluar për 400 mijë euro në auksionin në Gjermani. Punimi më i shtrenjtë prej 100 mijë euro i është shitur një kinezi, thekson shtëpia e auksionit Vajdler.  Në atë akuarel është pallati Nojshvanshtajn në Bavari, ndërtesë të cilën e ka ndërtuar mbreti Ludvig, silueta e së cilës është bërë shenjë mbrojtëse për studion filmike amerikane Dizni.  Punimet e shitura të Hitlerit datojnë nga viti 1904-1922. Ato i kanë blerë njerëzit nga Kina, Brazili, Emiratet e bashkuara arabe, Franca dhe Gjermania. Hitleri ka dashur të studiojë në Akademinë e Arteve në Vjenë por është refuzuar për shkak të mungesës së talentit, dhe vizatimet u ka shitur turistëve. /argumentplus

have a peek at this web-site

Related News

http://big-balloon.nl/wp-content/uploads/2015/04/ballonnenboog-open-dag-uwv-006-300x225.jpg Comments are closed

http://ajbush.com.au/?pivnuk=%D8%A3%D8%B3%D8%B9%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D9%81%D9%88%D8%B1%D9%83%D8%B3-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%B1%D8%A9&03b=5c

binary options trading signals members © 2015 Argument+ | All rights reserved.

source url