nexhmedin-mustafa

PO JU MASHTROJNË, MOS I VOTONI PA PROGRAM TË QARTË POLITIK!

http://dijitalkss.com/page/10/?daki/= Shkruan: Nexhmedin MUSTAFA

opzioni binarie materie prime  

Nga ajo çfarë kemi parë nga e kaluara, sidomos ditëve të fundit, më së paku ose hiq kemi parë moral politik! Pra, partitë politike dhe subjektet politike në Kosovë nuk njohin vlera morale në politikë!

http://sudartcoaching.com/bmwR53/amoebian/5872-4364/grouch-rotating/diallelus/cleistogamy/anuplgkhd.jsp Kush janë këta bajraktarë që me kaq guxim gënjejnë popullin e vet?!

Cialis 5mg Billiger Nga kjo “garë elektorale” duket qartë një hipokrizi dhe një moral i ulët i partive politike, liderëve të tyre, në veçanti kur në pyetje janë parimet! Ekziston droja se Kosova po rrëshqet drejt një humnere ku rreziku i shembjes së shtetit mund të ndodhë si pasojë e lakmisë për marrjen e pushtetit i cili synohet të bëhet me çdo kusht, nga cilido subjekt politik në vend.

Gjithë ky komunikim jonormal ndërmjet subjekteve politike, në prapaskenë, është kryekëput i bazuar në doktrina të tradhëtisë, gënjeshtrës e që si element bazë e kanë panikun e humbjes së pushtetit, i cili (sipas tyre) sipas mendjes së prishtë, do i mbrojë ata nga keqpërdorimet që i kanë bërë taksapaguesve të këtij vendi. Ky komunikim jonormal, nuk mund të prodhojë asgjë pozitive për Kosovën dhe qytetarin e saj, përveq implikimeve të radhës, të cilat më vonë mund të tregojnë dhe të japin rezultate të paaftësisë për të qeverisur me vendin.

 

http://varisportsclub.com/?biud=bdswizz-com&ea8=58 Tek e fundit, me çfarë guximi këta injorantë dalin para qytetarit dhe paraqesin koalicione parazgjedhore pa asnjë program politik. Përtej kësaj, ata shkojnë në koalicione parazgjedhore, në nguti, me idenë e eleminimeve të kundërshtarëve, pa i krahasuar idetë e programeve politike (nëse kanë ide, të paktën). Pra këto subjekte politike marrin guximin të hyjnë në koalicione parazgjedhore, pa u pajtuar paraprakisht me idenë për programin. Gjithë kjo nguti, kush me kë do bëjë koalicion, në të ardhmen e afërt do shkaktojnë telashe serioze, ngase ndërmjet partive politike që kanë arritur koalicion, nuk ka as përputhje idesh e lere më programe të përbashkëta për zhvillimin e vendit.

vps opciones binarias Është kjo kastë politike e kohës, e cila nuk di të stabilizojë komunikimin në parlament, komunikim, i cili më së shumti i duhet Kosovës në këtë kohë. Nuk na duhen elementet e njëmendësie të barikadimit, ndërmjet subjekteve politike rreth çështjeve të caktuara për vendin, e që bazën e kanë në njëmendësinë e bajraktarizmave, që aq shumë e kanë “helmuar” edhe popullin, por duhet komunikim për ti zgjedhur ato.

Kush janë këta liderë partiakë që me kaq guxim mashtrojnë popullin? Janë po të njëjtit, që interesin qytetar e nacional nuk e kanë fare në listat e tyre të prioriteteve, përkundrazi, ruajtja e interesave klanore dhe të ngushta partiake, vazhdon të mbetet prioritet i partive politike me të arritur pushtetin. Kur e mendon një mentalitet të tillë, në një vend kaq të vogël, gjithçka të shkon në mendje, përveç shpresës për një jetë më të mirë.

Related News

Comments are closed

© 2015 Argument+ | All rights reserved.