Peshorja

POLITIKA DHE SHTRESA E MESME E POPULLSISË NË KOSOVË

official site Shkruan:  Nexhmedin MUSTAFA –

http://smwidubai.com/?arfos=%D9%85%D8%A7-%D9%87%D9%89-%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%B8%D8%A7%D8%A6%D9%81-%D8%A7%D9%84%D8%AA%D9%8A-%D8%AA%D8%AD%D9%82%D9%82-%D8%A3%D8%B9%D9%84%D9%89-%D8%B1%D8%A8%D8%AD-%D9%85%D9%86-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D9%85%D9%88%D8%A7%D9%84&ab9=b4

http://winevault.ca/?perex=operare-con-le-opzioni-binarie Aderimet e individëve në subjekte politike nuk ka prekur vetëm fushën e gazetarisë dhe se ky nuk është një fenomen i pazbuluar më parë. Zakonisht, aderimet ndodhin në kohë zgjedhjesh në vend, por edhe jashtë saj. Individë të caktuar edhe nga fusha e biznesit, jo vetëm që kanë “fluturuar” nga një parti në tjetrën, por atyre u është dhënë edhe pozita të fuqishme në digasterin qeveritar siç është pozita e zëvendëskryeministrit të vendit. Ky “fluturim” jo i pamenduar mirë ndodhi edhe me “biznismenin’ Ramiz Kelmendi.

ثنائي خيارات الاستفتاء المقترح حول عضوية المملكة المتحدة في الاتحاد الأوروبي Sa i përket profilit të “biznesmenit” Ramiz Kelmendit, i njëjti kishte deklaruar në një emision televiziv se paga e tij mujore është 1 milion euro dhe se i njëjti pretendon që këtë pagën e tij mujore ta rrisë për 3 milion euro.

opzioni binarie eztrader Kjo deklaratë e tij është jo mirë e matur për kohën, duke pas parasysh pretendimet e tij për politikë. Jo vetëm kaq, por të gjithë ata punëtor që punojnë me pagë në kompaninë e tij dhe mezi ia dalin të kalojnë nga muaji në muaj me të ardhurat që i konsideron pagë mujore pronari i tyre, pra z. Ramiz Kelmendi, është vërtet për të ardhur keq!

http://www.tangotec.com/?sitere=iqoption-contatti&04e=93 Paramendojeni një situatë kur ai edhe është në postin e zëvendëskryeministrit të vendit, pra një pozitë e fuqishme, dhe natyrisht me ndikim? Nëse eventualisht do të ketë shpresë që paga minimale mujore në Kosovë të ketë ngritje, apo edhe në sektorin e privatizimit një ditë do të ngriten pagat e punëtorëve, shtrohet pyetja një “biznismen” e tash edhe politikan, me pozitën e zëvendëskryeministrit të vendit, a do të ishte pro-idesë për ngritjen e pagave në sektorin privat!

new business opportunities Natyrisht se jo!

http://gorsk.org.pl/?kines=opcje-binarne-czy-sie-op%C5%82aca Ky njeri nuk do të përkrahte asnjë ide që do dërgonte drejt ngritjes së pagës në sektorin privat, ngase paga e tij mujore, nuk do të ishte më 1 milion euro. Përtej kësaj, do të shuhej edhe ëndrra e tij që në kurriz të punëtorëve të ngrisë pagën e tij mujore deri 3 milion euro. Paradoksale kur e mendon se me çfarë mburrje flet njeriu i cili sot është zëvendëskryeministër i vendit për të ardhurat e tij mujore!

follow site Pra, cili është relacioni i krijuar pronar-punëtor në Kosovë, a është i ngjashëm me relacionin skllavopronar-skllav, apo edhe më keq?! Pra, me fjalë të tjera, fuqia e re dhe e bollshme punëtore në Kosovë, si dhe nevoja e madhe e të rinjëve për të gjetur një vend pune, nuk guxon të keqpërdoret tutje në formën siç po bëhet aktualisht.

follow url Nëse, dikush thirret në emër të lirisë për “tregun e lirë” atëherë lirshëm mund të them se monopolizimi i produkteve të importuara në vendin tonë, por edhe ai i paktë i eksportit, nuk është në vijë me rregullat e “tregut të lirë”, i cili do të duhej të ishte rregullator i mirë i moskeqpërdorimit të çmimit të produktit.

köp Viagra på nätet Helsingborg (Landskrona Heliport ) Natyrisht, unë nuk dua të futem në nivelin e “spekulimeve” të bizneseve në lidhje me atë se a janë apo nuk janë të dyshimta. Nëse ka diçka të tillë, është detyrë e organeve të ndjekjes të merren me këtë çështje. Mirëpo ajo që më brengos është se ku mbeti shtresa e mesme e popullatës në Kosovë? A po shëndërrohemi në një shoqëri pa shtresë të mesme të popullatës? Apo, a janë këto të lartëpërmendurat shembuj tregues, që gradualisht shoqëria Kosovare po rrëshëet drejt zhdukjes së shtresës së mesme të popullsisë?

Related News

find this Comments are closed

more info here © 2015 Argument+ | All rights reserved.