Shtyhen audicionet për aktorë në TKK

this page Audicionet për Ansambël Rezident të Teatrit Kombëtar, të cilat është dashur të mbahen këtë fundjavë, janë shtyrë.

follow link

http://cactus.com.au/simfatic-RegistrationForm-dc288cf/source/access-controlled.php Arsyetimi i vetëm që ka marrë portali Koha.net, ka qenë se ky audicion është anuluar për arsye teknike, gjë e cila u është thënë aktorëve konkurrues.

navigate here

opcje binarne bonusy “Konkursi shtyhet për kohë të pacaktuar për shkaqe teknike”, ka thënë aktori Armend Ibrahimi për portalin Koha.net.

buy Tastylia Oral Strip online no prescription

kennenlernen marburg Ndërkaq, me udhëheqësit në TKK ka qenë e pamundur të kontaktohet. Portali Koha.net ka telefonuar Ilir Gjocajn, ushtrues detyre i Drejtorit Artistik të TKK-së, por ai nuk e ka hapur telefonin.

Köpa Cialis online flashback

cheap Orlistat 120 mg Gjocaj javën e kaluar në emisionin “Express” të KTV-së kishte konfirmuar se audicionet do të mbahen në datat 30 dhe 31 maj.

http://www.amplit.fi/?sepifa=bin%C3%A4ra-optioner-farligt&3b6=f6 “Më datën 29 mblidhet juria për të vendosur një sistem se si do të ecë procedura. Më 30, 31 do të mbahet audicioni”, kishte thënë ai.

click Thirrjen për intervistim aktorët e morën tek 5 muaj pas aplikimit, derisa përgjegjësinë për zvarritjen e kësaj çështjeje deri më tani nuk e ka marrë askush.

Related News

http://talentgallery.se/?kopse=best%C3%A4lla-Viagra-sverige&20c=7f Comments are closed