xhabir

TERRORIZMI NUK NJEH AS FE E AS NORMË

Xhabir Hamiti, Profesor i Fakultetit të Studimeve Islame, përmes një postimi në Facebook ka shkruar për sulmet terroriste që ndodhën mbrëmë në Bruksel.

check this link right here now Ai thotë se këto akte nuk justifikohen në asnjë mënyrë dhe në asnjë formë njerëzore.

http://maltonmc.co.uk/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://maltonmc.co.uk/the-stivi-stages/ Ai gjithashtu shkruan se kolektivisht duhet të angazhohemi për ruajtjen e fëmijëve që të mos bien pre e grupeve te tilla ideologjike dhe trushpërlarëse.

http://www.omod.no/?demobilizaciya=bin%C3%A4re-optionen-live-forum&3a2=03 binäre optionen live forum http://actioncooling.com/?kiko=bin%C3%A4re-optionen-gratis-demokonto-probieren&4ef=c0 binäre optionen gratis demokonto probieren Ja shkrimi i plotë i tij:

TERRORIZMI NUK NJEH AS FE E AS NORMË !

24 7 option trading Pamjet e muajve dhe ditëve të fundit, të njëpasnjëshme të terrorit ndaj njerëzve të pafajshëm e në pabesi, duke përfshirë gra e fëmijë si dhe kalimtar të rastit, siç ishte edhe terrori i djeshëm në Bruksel pas atyre të Turqisë, për çfarëdo kauze që ato mund të shtyhen e bëhen, nuk mund të justifikohen në asnjë mënyrë dhe asnjë normë njerëzore, e aq më pak kur ato bëhen në emër të Zotit !!

trading option 1euro Bota e arsyeshme sot, e cila në numër është më e madhe sesa ajo e devijuar dhe e çakorduar , duhet të ulet dhe mendoj seriozisht për të bërë gjithçka që është e mundur në parandalimin e akteve të tilla barbare, të cilat rrisin urrejtjen racore dhe fetare në Evropë dhe më gjerë, epilogu i të cilave do të ishte i dhimbshëm për të gjithë dhe pa dallim.

this website Individualisht dhe kolektivisht duhet të angazhohemi në maksimum për ruajtjen e fëmijëve tanë që të mos bien pre e grupeve të tilla ideologjike trushpërlarëse , të cilat më së paku kanë të bëjnë me fenë dhe Zotin !

iq option mac Mënyra më e mirë preventivës së rrëshqitjes fëmijëve dhe të rinjve tanë në këtë katrahurë është edukimi dhe informimi i drejtë për të mos instrumentalizuar në asnjë formë indoktrinimin fetar në dëm të tjetrit.

cos è il trading on line Edhe vendi ynë në këtë drejtim duhet të veprojë pa u hamendur sa nuk është bërë tepër vonë. /GazetaExpress/

Related News

http://igreppidisilli.it/?2jis=come-faccio-a-sapere-se-iq-option-sale-o-scende&9bb=d1 Comments are closed

http://gatehousegallery.co.uk/?myka=bdsviss-com&7e9=bb © 2015 Argument+ | All rights reserved.