Veteranët rrezikojnë të humbin pensionet e tyre retroaktive

forex buy sell rates Veteranët rrezikojnë t’i humbasin pensionet e tyre retroaktive, pasi që në rast se nuk nis zbatimi i ligjit nga qershori, 24 milionë eurot e ndara për këtë çështje mund të futen në rishqyrtimin e Buxhetit të Kosovës, raporton KTV.

inwestowanie w opcje binarne forum

metformin on line Ministria e Financave thotë se është herët të flitet për këtë, ndërsa ekspertët e ekonomisë thonë se Qeveria nuk e ka të domosdoshme marrjen e këtyre parave.
24 milionë eurot e ndara për pensionet e veteranëve rrezikojnë të kthehen mbrapa dhe të derdhen sërish në Buxhetin e Kosovës. Nëse deri më 20 qershor komisioni nuk arrin të nxjerrë listën përfundimtare, paratë e ndarë për veteranët mund të hyjnë në rishqyrtimin e buxhetit të Kosovë që ndodh gjatë qershorit.

http://ithu.se/.well-known/assetlinks.json Anëtarët e Komisionit i kanë thënë Kohavisionit se pritet që të mërkurën të nisin punën me ankesat e tri zonave të para, Karadakut, Llapit dhe Nerodimes dhe se kanë shpresa që deri më 15 qershor të përfundojë periudha e ankesave.

steuern binäre optionen ÃàPo ashtu ata kanë deklaruar se do të bëjnë përpjekje që më 24 qershor, në ditën e pensioneve, edhe veteranëve t’u derdhen mjetet në llogarinë e tyre.

opzioni binarie contodemo Edhe komisioni ka shprehur frikën se nëse nuk arrijnë ta përmbyllin procesin deri në fundin e qershorit, mund të mbesin pa pagesat retroaktive të veteranëve, ashtu siç u patën premtuar.

http://beachgroupcommercial.com/?kachalka=i-migliori-broker-opzioni-binarie&a15=08 Ndërkohë në Ministrinë e Financave as nuk e mohojnë, e as nuk e pohojnë një gjë të tillë.

alternative 24option “Ju njoftoj se procedurat e rishikimit të buxhetit kanë filluar dhe është ende herët të flitet se si do të përfundojë ky proces. Për këtë do t’ju njoftojmë me kohë”, thuhet në një përgjigje të shkurtër të Ministrisë së Financave.

Buy Tastylia Online No Prescription Needed Por, a e ka të domosdoshme qeveria shfrytëzimin e këtyre mjeteve?

Homepage Por, Ibrahim Rexhepi po ashtu thotë se është mirë të dihet numri i saktë i veteranëve para rishqyrtimit për faktin se nëse duhen para shtesë për pensione, vështirë do të sigurohen pas rishqyrtimit të buxhetit.

http://melroth.com/?komp=come-approciarsi-alle-opzioni-binarie&fce=4f come approciarsi alle opzioni binarie Nga informacione të publikuara më herët është thënë se lartësia e pensionit të veteranit të papunë sillet nga 220 deri 250 euro. Kjo do të varet ekskluzivisht nga numri i veteranëve të papunë, e që sipas statistikave të para të Komisionit për verifikim është thënë të jetë 11 mijë.

Related News

find this Comments are closed

cosa è auto opzioni binarie e come funziona © 2015 Argument+ | All rights reserved.