nexhmedin-mustafa

ZGJEDHJET NË KOSOVË DHE KOALICIONET PARAZGJEDORE

Tastylia tadalafil 20 mg Shkruan: Nexhmedin MUSTAFA

read this article

Cheap 20 MG Tastylia Tadalafil Oral StripsOrder 20 MG Tastylia Tadalafil Oral Strips Online  

60 seconden binaire opties strategie Po dëgjohen zëra të shumtë se me koalicionin e formuar PDK-AAK-NISMA, është krijuar një bllok, të cilin po e quajnë si krahu i luftës në politikë. Praktikisht, nëse shohim ndërlidhje në mes partive politike edhe mund të thuhet se një gjë e tillë ka ndodhur. Mirëpo, koalicionin PDK-AAK-NISMA, unë nuk e shoh me tendencën për të krijuar bllok me ndarje të tilla, apo siç disa po e quajnë edhe krahu i luftës. Nuk është vetëm ky koalicion që në radhët e saj ka anëtarë, apo ishin pjesë e UҪK-së. Kemi edhe subjekte të tjera në vend e që ish-pjesëtarët e UҪK-së janë pjesë e tyre. Mirëpo, një gjë duhet të kuptojnë të gjithë, në veçanti subjektet dhe partitë politike në vend, se as ata dhe askush tjetër, përveq popullit, nuk mund të jenë trashëgimtarë të vlerave të luftës së fundit në Kosovë.

bollinger bands effectiveness Në prononcimet e mia gjatë vitit 2016 qartë kam potencuar, duke thënë se lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj, do të bënte koalicion me këdo, pra me njërën nga partitë e mëdha politike në vend, nëse i ofrohet posti i kryeministrit të vendit. Dhe… kjo edhe ndodhi! Z. Haradinaj, jam i bindur se pa u konsultuar apo edhe këshilluar me dikë, duke harruar se kishte vënë vija të kuqe për koalicione parazgjedhore me LDK-në dhe PDK-në, në momentin që iu ofrua posti i Kryeministrit, në një koalicion parazgjedhor me PDK-NISMA, pranoi ofertën duke iu gëzuar asaj me intuziazëm. Ajo çfarë dua të them është se, etika, morali dhe parimet në politikën Kosovare ka kohë që nuk ekzistojnë, përderisa këta liderë partiakë, joparimor, e kanë plot gojën etikë e moral.

More about the author Pra, koalicioni PDK-AAK-NISMA, është një koalicion i cili synon marrjen e pushtetit, ngase sipas mentalitetit të ulët, qëndrimi në pushtet, nënkupton të qenurit i paprekshëm edhe atëherë kur je n’desh me ligjin!

my review here Nuk dua të mendoj se ky koalicion, pra PDK-AAK-NISMA është krijuar për të ndryshuar ligjin dhe obligimet e shtetit të Kosovës që ka të bëjë me gjykatën speciale. Në një situatë, nëse ky krahë politik i fiton zgjedhjet e 11 Qershorit, z.Haradinaj nuk do të lejonte të ndodhte diçka e tillë, ngase vet ishte dy herë radhazi pjesë e hetimeve si i akuzuar për krime lufte në gjykatën e drejtësisë, në Hagë dhe i’u përgjegj thirrjeve, pa hezitim! Andaj, tendencat e të tjerëve, eventualisht për të ndryshuar ligjin për Gjykatën Speciale, e besoj që fillimisht nuk do të përkrahej nga vet z. Haradinaj.

useful reference Sidoqoftë, tani ne e dijmë dhe jemi plotësisht të vetëdijshëm se kasta politike në Kosovë nuk ka parime dhe moral politik, si rezultat, sovrani është në situatën më të rëndë për të zgjedhur për kë të përcaktohet. Në një situatë të tillë, kur je para zgjedhjes dhe duhet zgjedhur patjetër, duhet zgjedhur atë që është më pak e keqe. Pra, pavarësisht thirrjeve të miqve ndërkombëtarë që të mos votohen të korruptuarit dhe të kriminalizuarit, sovrani, pothuajse e ka të vështirë të dijë dhe të përcaktohet se cilët mund të jenë ata. Në fakt, pastrimi i listave zgjedhore nënkupton edhe largimin e atyre individëve me të kaluar të dyshimtë apo të kriminalizuar.

azioni binario Kushdo që merr mandatin për formimin e qeverisë, do merr edhe përsipër një mori çështjesh madhore për vendin. Kur jemi këtu, nevojitet edhe vendimëmarrje dhe maturi politike. Në njërën anë faktori ndërkombëtar do kërkojë me këmbëngulje të përfundojë çështja e demarkacionit, duke u ratifikuar në kuvend, ndërsa, qëndrimet publike tashmë të njohura të  z. Haradinaj në lidhje me këtë çështje janë kontraverze. Sidoqoftë, ka zëra të shumtë, të cilët nuk flasin hapur në publik, qëndrojnë larg syrit të kamerës dhe mediave në përgjithësi, pra edhe nga faktori i jashtëm – ai ndërkombëtar, zëra cilët mendojnë dhe vlerësojnë se kur në pyetje janë gjërat e mbetur peng, siç është Gjykata Speciale, demarkimi i kufirit, Asociacioni, bisedimet me Serbinë, etj., qeverisja më e përshtatshme kishte me qenë ajo në krye me z. Haradinaj.

http://cchbinc.com/?kliwet=geological-dating-wikipedia&805=4b Kjo teori edhe është e kapshme, përbënë logjikë në të menduarit se funksionimi i qeverisë dhe parlamentit të vendit do të ishte më lehtë i përballueshëm karshi mospajtimeve dhe pakënaqësive që do të mund të rrjedhin në të ardhmen.

check this link right here now Ata që sot synojnë të marrin pushtetin sot, me anë të politikës, më së paku kanë të drejtë të flasin në emër të vlerave të luftës! Ata, sot, duhet të flasin por edhe të paraqesin programe zhvillimore- ekonomike për vendin dhe të dëshmojnë se janë të aftë dhe se kanë potencial ti shtyjnë proçeset tutje të vendit. Mirëpo, jo duke u thirrur me të kaluar, jo duke mbetur peng i së kaluarës, por duke u thirrë në vlera që premtojnë dhe dëshmojnë se janë përspektivë e Kosovës, ndërsa e kaluara të shërbejë motiv shtytës për të ecur përpara.

Related News

http://docimages.fi/?dereter=bin%C3%A4re-optionen-ukash&4bf=99 Comments are closed