zharku

Zharku: Të mos krijohet praktika e ndryshimit të Bordeve, sa herën ndryshon ministri

check out here Por, sipas tij, “është e rëndësishme që mos të krijohen raste, që sa herë që ndërrohet një ministër, të bëjë ndryshme të Këshillave drejtues, të cilët janë boshti i institucionit, por duhet të shikohet të mbahet një vazhdimësi në punën që e bëjmë ne si institucion, por edhe institucione tjera të kulturës”.

Clicking Here

image source “QKK-ja sapo e ka krijuar Bordin e ri, Këshillin drejtues, i cili është emëruar nga ministri i Kulturës, zoti Kujtim Shala. Kjo ka qenë edhe pritja jonë si institucion, në mënyrë që të fillojmë proceset tjera, siç është hapja e konkursit për këtë vit, që për ne është puna më e madhe, dhe për të gjithë ata që duan të bëjnë film, është pritja më e madhe për t’i realizuar projektet e tyre.

How To Get Priligy Prescription in Overland Park Kansas

http://meditech.com.au/why-us/?COLLCC=852450048 Ne së shpejti (brenda dy javëve të ardhshme) do ta hapim konkursin. Ky konkurs, si çdo vit, përfshin mbështetjen e filmave të metrazhit të gjatë, ko-produksionet me shtetet tjera, filmat e metrazhit të shkurtër, dokumentaret, animacionet. Dhe, krahas kësaj pune, Qendra Kinematografike e Kosovës ka aktivitete tjera, të cilat zhvillohen në vende të ndryshme të botës, siç janë tregje të ndryshme të filmit, por edhe pjesëmarrja e filmave të mbështetur nga QKK-ja në festivalet ndërkombëtare.

http://salpasafarit.fi/?kalimo=forex-hesab%C4%B1-nedir&93a=e0

http://www.indianaag.org/?kartonka=best-spiritual-online-dating-sites&bc4=4b Gjatë javës së ardhshme do të jemi prezent në Festivalin e Filmit të Stambollit, ku do të flas për bashkëpunimet rajonale, sidomos me vendet e Ballkanit. Bashkë do të jenë edhe përfaqësues të fondeve tjera nga Bullgaria, Bosnja dhe vende tjera, të cilat do të flasin për sfidat, të cilat i kemi këtu në Ballkan”, tha ai per REL.

http://iviti.co.uk/?vera=forum-autopzionibinarie&4e3=ff

Related News

Leave a Reply

opcje binarne demo opteck Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.stylein.se/?vinuk=bin%C3%A4ra-optioner-deklaration&0da=69

binaire opties beste broker

http://mortimer.ca/?p=1218